Niet 1, niet 2, 3 of 4, maar 5 x Benny Rodrigues op Boothstock

Partyscene Redactie | 20 maart 2018
events

Ook Kerri Chandler, Riva Starr en Monika Kruse in het Kralingse Bos

Ruim 10.000 muziekfans kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages. 

Zo maken DJ Kerri Chandler, Riva Starr, Darius Syrossian en Monika Kruse hun opwachting. Ook voor gevestigde namen en veelbelovend talent uit de kweekvijver van de Maasstad, als Karim Soliman, Michel de Hey en Boris Ross is dit jaar genoeg plek. Benny Rodrigues – een van Nederlands meest geliefde en veelzijdige dj’s – draait dit jaar voor het eerst op alle podia.

Benny Rodrigues draait 5 keer

Tijdens de zevende editie van het Rotterdamse festival draait DJ Benny Rodrigues op alle stages. 'Het was een wild idee, maar aangezien ik met elke stage wel muzikale raakvlakken heb, in combinatie met vele fijne herinneringen aan Boothstock waarvan ik nog geen enkele editie heb gemist, leek dit me wel een hele leuke en unieke uitdaging', aldus de dj. 

De Boothstock-resident begint op het hoofdpodium om daarna te verkassen naar de Housearea. Vervolgens speelt hij een korte set op de Urban stage. In het begin van de avond vind je hem op de meest in het oog springende area van Boothstock; de Botsbaan. Het slotstuk van Benny zijn Boothstock-dag is de back2back-set met Tripeo op het Techno-podium.

Vijf stages aan de Kralingse Plas

Ook dit jaar heeft ieder podium een volledig eigen identiteit. Zo draaien Joey Daniel en Nick Curly samen op het Housepodium, net als The Advent vs. Industrialyzer die hun primeur hebben op Boothstock. Bekende gezichten als Roog, Leroy Styles en Lucien Foort mogen niet ontbreken en Shermanology voegt zich hier als nieuwkomer bij. Zoals vanouds wordt de Hiphopstage weer gehost door één van Nederlands populairste eclectische dj’s: DJ Irwan. Dit jaar maken onder andere Jayh, The Partysquad, DJ Dylyn en een Mystery Guest deel uit van zijn line-up.

Datum: zaterdag 9 juni van 13.00 tot 23.00 uur 
Locatie: Kralingse Bos
Ticketprijzen: boothstock.nl/tickets 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws