Super vette line-up bij TIKTAK Koningsnacht in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam!

Geert van der Klugt | 3 april 2018
events

TIKTAK in de AIR Amsterdam

YES! Dit jaar komt TIKTAK tijdens Koningsnacht (26 april) naar AIR Amsterdam met een hele dikke line-up. We kunnen niet wachten om los te gaan op de koninklijke beats van de beste eclectische Nederlandse artiesten van dit moment.

Met Jonna Fraser én Sevn Alias haalt TIKTAK de grootste live acts van Nederland naar de hoofdstad. Ook de eclectic soldiers Sam Blans, Jeremy Herkul, The Marv en Mercedash zijn van de partij. Tickets en volledig overzicht vind je op de website.

TIKTAK in de Maassilo Rotterdam.TIKTAK in de Maassilo Rotterdam

Na een uitverkochte editie van TIKTAKNYE tijdens New Year’s Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Kingsnight special in Rotterdam! Dit op de koninklijke beats van de grootste namen uit de Nederlandse live en dj-scene. Jonna Fraser, Lil Kleine, Sevn Alias en meer komen Rotterdam opschudden. 

Inmiddels viert TIKTAK haar 7-jarig bestaan en is het uitgegroeid tot het grootste urban eclectische evenement van Nederland! Gegarandeerd een geweldige avond beleven? 26 april in de Maassilo Rotterdam - tickets en overzicht vind je op de website.

TIKTAK Koningsnacht.TIKTAK in Central Studios Utrecht

Ook Utrecht wordt knallen. Dit op de koninklijke beats van de grootste namen uit de Nederlandse live en dj-scene, waaronder Ronnie Flex, SBMG, DYNA, SFB en Freddy Moreira. De tweede zaal wordt wederom gehost door Hipster. 

Gegarandeerd een geweldige avond beleven? 26 april in Central Studios Utrecht - tickets en overzicht vind je op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws