2e Editie Ibiza Sensations op zondag 8 april in Rotterdam!

Geert van der Klugt | 5 april 2018
events

Ibiza Sensations.

De tweede editie van Ibiza Sensations staat al weer gepland. Op zondag 8 april waait het theater van de Balearen weer richting Nederland. Met ‘El Capitano de la musica’, Luis del Villar aan het roer wordt dit keer The Boathouse in Rotterdam aangedaan. Deze prestigieuze hotspot ligt aan het Kralingermeer en kent alle facetten waar je Ibiza Sensations aan zou willen koppelen. Luxe, ambiance, intimiteit en uitstekende catering.

Met grote genoegdoening kijkt de organisatie terug op de lancering van Ibiza Sensations in Nederland. Ofschoon de snijdende kou eenieder zo haast onderkoeld binnenbracht, bleek het concept hartverwarmend. De diners waren op voorhand al uitverkocht en na negenen stroomde de boot vol -met gasten natuurlijk ;-) De sfeer was uitmuntend, de sound energiek en het diner verrukkelijk. Zo’n 468 flessen wijn passeerden de revue, waarmee we zachtjes proberen uit te drukken dat het best gezellig was J En dat voor een donderdagavond in februari.

Op verzoek van velen….

Toch kwamen er na afloop ook best wel wat verzoekjes binnen om dit spektakel naar het weekend te brengen. Daar is de organisatie mee aan de slag gegaan. Het thema wijkt niet of nauwelijks af van de vorige editie. Echter, je kunt nu wel gewoon vanaf 16.00 mee, ook wanneer je niet voor een diner kiest. Om de eetgasten vlot en fatsoenlijk van dienst te zijn is dit keer gekozen voor een super-de-luxe 7 gangen ‘walking diner’ op het bovenste dek van The Boathouse, waar je superchill over het prachtige Kralingermeer uitkijkt. Wij zorgen overigens voor een voortreffelijke gin- en champagnebar!

Het allure dat Ibiza Sensations wil brengen zal in April, met hopelijk een lekker lenteweertje nog beter tot zijn recht komen. In de ene hand die unieke persoon die je hebt uitgenodigd, in de andere een goed glas wijn. En dat, terwijl je bloot gesteld wordt aan een betoverende vorm van diner entertainment. Het klinkt wellicht jetsetterig, maar geef toe, het klinkt goed nietwaar? Kom het ervaren en zie dat we geen woord verkeerd gebruiken. Ibiza Sensations is trots op haar status en wil dat graag zo houden. 

Ibiza Sensations.

The dj’s

De zwoele en toch opzwepende sound van Spanjaard Luis del Villar zal natuurlijk niet ontbreken. De tweede resident is Dubyard en is uiteraard ook weer van de partij. Nieuwkomer dit keer en daar wijden we graag een paar extra woorden aan, is Nykkyo Energy DJ. Deze act is buitengewoon! Een leer- en heelmeester die door middel van de juiste frequenties op de energie van de dansende massa inspeelt. Een spirituele gids die met zowel analoge als digitale methoden precies geeft wat de dansvloer nodig heeft. Dit maak je niet zo vaak mee! Odd one zal de warm up doen.

Jouw feestje!

Zoals eerder vermeld kun je de avond volledig naar eigen smaak invullen. Lijkt het jou ook een ontzettend leuk idee om je partner te trakteren op een glamour event als deze. Overpeins jezelf dan niet en boek dat diner erbij. Hoewel de etiketten in dit verhaal luxueus tentoongesteld staan kent een avondje Ibiza Sensations een prettige balans tussen casual en chique. Een zwoele ambiance, waarbij de smaakpapillen geprikkeld worden door een zomerse blend van (deep)house, wine, dine & shine!

Tickets koop je hier!

Dresscode: casual chique. Tickets en overzicht vind je op de Ibiza Sensations website. De volledige ervaring is natuurlijk beschikbaar, maar ook kaartjes - enkel voor drankjes en een avondje uit - zijn apart te verkrijgen. Houd de social media in de gaten voor leuke win-acties! Ook een lidmaatschap, dat binnenkort zeer exclusief wordt, is te verkrijgen via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws