Freshtival 2018: Sean Paul en Steve Aoki komen naar Enschede!

Partyscene Redactie | 27 maart 2018
events

Ook Bassjackers, Sam Feldt, Boef, Lil Kleine en Famke Louise treden op 

Enschede kan zich op gaan maken voor het bezoek van een artiest van wereldformaat. Freshtival heeft de complete line-up van haar 10-jarige jubileumeditie bekend gemaakt waarbij vooral dancehall-icoon Sean Paul in het oog springt. 

Naast de Jamaicaan heeft de organisatie ook de komst van Amerikaan Steve Aoki, de Australische Timmy Trumpet en band Chef Special bevestigd. Freshtival verwacht in het Pinksterweekend ruim veertigduizend bezoekers uit hoofdzakelijk Nederland en Duitsland. 

Sia en Rihanna

De van Jamaica afkomstige Sean Paul is bekend van hits als Gimme The Light en Get Busy. Ook werkte de 45-jarige zanger met grote artiesten als Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland en Enrique Iglesias. Zijn duet No Lie met Dua Lipa behaalde eind 2016 een top 10-hit in Nederland en zijn samenwerking met de Britse band Clean Bandit, Rockabye behaalde de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40. 

Kaartverkoop van start

Freshtival vindt plaats op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei (1ste Pinksterdag). De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart, het merendeel van de beschikbare tickets is reeds verkocht. 

De volledige line up van Freshtival is hier te vinden
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws