Dance Valley brengt Steve Aoki, Fedde le Grand, Boef en meer naar Spaarnwoude!

Geert van der Klugt | 3 mei 2018
events

Dance Valley 2018

In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.

'Diversiteit en topkwaliteit waren de kernwoorden bij het samenstellen van het programma', vertelt boeker Marvin de Kater over de line-up van dit jaar. 'De mainstage is uiteraard weer het kroonjuweel met internationale topacts als Steve Aoki, Showtek en Fedde le Grand, maar we zijn er ook in geslaagd een volkomen unieke combinatie te maken in de vorm van Quintino samen met één van de meest gestreamde artiesten van het moment. We houden nog heel even geheim wie dat precies is, maar ik weet 100% zeker dat mensen dit een hele spannende partnership gaan vinden.'

'We hebben zeven stages variërend van Freestyle en Hardstyle tot Big Room, maar ook Urban, Hip Hop en Eclectic. Daarnaast hebben we het label van Axwell kunnen strikken en zal er een indoor Axtone stage zijn.

'Uiteraard is er ook weer veel ruimte vrijgemaakt voor onze vaste partner Crazyland, dat met Chuckie en Dannic twee serieuze zwaargewichten op het podium heeft staan. De Crazyland area wordt drie keer groter dan vorig jaar en in combinatie met al het entertainment en sexy acts die Crazyland kenmerken wordt dit zonder enige twijfel één van de meest knallende area's.'

'Ik denk dat we een prachtig gekleurd palet aan verschillende smaken aanbieden waarmee we een breed publiek aanspreken, maar ook de puristen bedienen. We hebben gewoon een ijzersterke line-up', besluit de Kater glimlachend. Tickets voor Dance Valley vind je hier. Overige informatie en volledige line-up: de Dance Valley website. 

Dance Valley 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws