Neverland Festival wil het Nederlandse Tomorrowland worden

Willem Vermeltfoort | 10 april 2018
events

Aankomende zomer wordt er in Limburg een nieuw festival geïntroduceerd genaamd Neverland Festival. De organisatie windt er geen doekjes om en komt met hoge verwachtingen en wereldberoemde namen.

Neverland Festival 14 en 15 juli

Op 14 en 15 juli wordt er een nieuw festival gehouden in Landgraaf. Op het terrein van Megaland (waar Pinkpop elk jaar gehouden wordt) ziet een nieuw dancefeest het levenslicht. De organisatie hoopt ongeveer 10.000 bezoekers te verwelkomen. Neverland Outdoor wil met een stormachtige binnenkomst haar naam vestigingen in de Nederlandse dancescene.

Tommorowland in Limburg

De organisatie schept meteen hoge verwachtingen over Neverland. Het festival moet van hetzelfde statuur als Tomorrowland worden. Mensen die naast tickets grijpen voor ’s werelds meest beroemde festival, kunnen zodoende alsnog een soortgelijk gevoel ervaren. De trailer en website van Neverland zijn geheel in de stijl van het Belgische voorbeeld. ‘Beyond Your Imagination’ is de slogan die vele muziekliefhebbers naar Limburg moeten trekken.  

Bekende namen

Om aan deze hoge verwachtingen te voldoen zal in ieder geval één grote naam achter de draaitafels plaats nemen. De eerste editie gaat gelijk in stijl afgetrapt worden met niemand minder dan Steve Aoki. De Amerikaanse artiest zal zeer waarschijnlijk niet de enige grote naam zijn. Met een breed scala aan wereldberoemde DJ’s hoopt organisator Tim Italianer een geduchte concurrent van Tomorrowland te worden. “Nederland heeft de allerbeste dj’s, die bekend zijn over de hele wereld, maar voor een geweldig dancefestival moet je naar onze zuiderburen. Ik wil daar verandering in brengen met dit nieuwe event.”

Diverse Podia

Tijdens het feest krijgen de aanwezigen de mogelijkheid te schipperen tussen drie podia en diverse muziekstijlen. Naast de Mainstage worden er een techno-stage en een deephouse-tent opgebouwd. Het feit dat er drie podia gevuld moeten worden, verraadt dat er nog enkele namen bij zullen komen. Voor de echte liefhebbers van dance en techno is het zodoende van belang de komende weken de website en facebookpagina van Neverland Festival goed in de gaten te houden. Zal het festival aan alle hoge verwachtingen voldoen?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws