Paul Kalkbrenner draait moederziel alleen op brug van Tomorrowland

Willem Vermeltfoort | 12 april 2018
events

Promotiestunt

Paul Kalkbrenner heeft 100 dagen voor de start van het festival Tomorrowland zijn klanken al laten horen op het festivalterrein. Ter promotie van het wereldberoemde feest werd een speciaal optreden gegeven op de bekende brug van de Schorre in het Belgische Boom. 

Paul Kalkbrenner

De Duitse DJ Paul Kalkbrenner draaide op 11 april moederziel alleen een set op het nagenoeg verlaten terrein van Tomorrowland. De set duurde ongeveer drie kwartier en diende als teaser voor het echte optreden tijdens het festival. Vorig jaar draaide de hitmachine der techno, voor een uitbundig publiek, een uiterst goed ontvangen set. 

Huisartiest 

Kalkbrenner mag inmiddels als huisartiest van Tomorrowland bestempeld worden. De muzikant draaide op vele edities van het feest. Dit jaar neemt de DJ zelfs twee keer plaats achter de draaitafels. De Duitser kondigde onlangs een nieuw album aan. Mogelijk zullen enkele nummers ten gehore worden gebracht op Tomorrowland. 

Twee Weekenden

Het feest bestaat, net als vorig jaar, uit twee weekenden. Weekend 1 loopt van 20 tot 22 juli. Het tweede weekend begint een week later op 27 juli en eindigt op 29. Daarnaast werd onlangs bekend dat er een wintereditie van het festival komt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws