SiriusXM gaat live uitzenden vanaf Coachella

Ivo Mollemans | 13 april 2018
events

Coachella staat weer om de hoek en de hype rondom het festival neemt steeds verder toe. Van 13 tot en met 15 april en van 20 tot en met 22 april gaat het festival plaatsvinden. Alleen de grootste en beste artiesten treden op het festival op en ook dit jaar bestaat de line-up uit flinke namen. Grote headliners als Beyoncé, The Weeknd en Eminem staan groot op de poster en daarnaast zullen ook Kygo, Migos en Vince Staples komen. De enige Nederlander op de line-up is San Holo, maar daarnaast zijn er nog veel meer toffe acts te vinden.

Coachella wordt live uitgezonden via SiriusXM

Het festival is altijd binnen no-time uitverkocht en de kans dat je naast tickets grijpt is hierdoor behoorlijk groot. Het festival is daarbij al verdeeld over twee weekenden. Om iedereen die niet naar het festival gaat toch een beetje van het festival te brengen zal er via SiriusXM live uitgezonden worden vanaf het festival. Ook YouTube had al aangegeven dat een aantal optredens live uitgezonden gaan worden, maar ook als je alleen het geluid wil hebben is er nu dus een optie.

LEES OOK: De Sluwe Vos, George Fitzgerald en... Jonna Fraser op Amsterdam Open Air 2018!

De tijdelijke radiozender Coachella Radio verzorgt naast optredens van onder andere Beyoncé, Kygo, Deorro en ODESZA ook exclusieve interviews met artiesten. Coachella Radio gaat op 12 april live en zal tot 25 april te beluisteren zijn. De zender is ook via de SiriusXM app te horen en natuurlijk online via de site. De stream van Coachella zelf is te vinden op hun YouTube kanaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws