Eric Prydz komt met trailer voor zijn nieuwe HOLO-lichtshow

Ivo Mollemans | 16 april 2018
events

Foto via Rukes.com.

Naast het draaien van muziek bestaat de gemiddelde show van een dj tegenwoordig vooral uit licht en andere showelementen. In een uur tijd wordt vaak alles uit de kast getrokken door een gigantisch team rondom de artiest om er een zo’n vet mogelijk spektakel voor het publiek van te maken. Een aantal dj’s loopt echter ver voor op de rest met hun shows en Eric Prydz is een van die koplopers.

Eric Prydz komt met nieuwe lichtshow

Zijn EPIC-show wordt gezien als een van de beste shows die er zijn, maar het kan nog uitgebreider. Speciaal voor drie shows wordt er al lange tijd gewerkt aan een nieuw concept genaamd ‘HOLO’ en daarbij worden kosten nog moeite gespaard om het beste eindproduct neer te zetten.

LEES OOK: Eric Prydz sluit aan op technotafereel Kappa Futur Festival 2018

Een aantal weken geleden liet Eric Prydz al wat beelden van de tests zien en nu is er ook een eerste teaser trailer online gekomen. Hierin komt nog niks van de show voorbij, maar het zorgt wel voor een hype onder zijn fans.

De HOLO shows gaan alleen plaatsvinden in de Braehead Arena in Glasgow, op het Belsonic Festival in Belfast en op Creamfields Festival in Daresbury.

 

HOLO - testing a classic!

Een bericht gedeeld door Eric Prydz (@ericprydz) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws