Beyoncé geeft volgens velen het ‘beste optreden ooit’ op Coachella

Ivo Mollemans | 17 april 2018
events
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Haar carrière staat bol van de hoogtepunten, hits en vette shows, maar toch wist Beyoncé wederom te overtreffen. Althans, als we de reacties op haar optreden op Coachella van afgelopen weekend mogen geloven. Het was de eerste keer sinds de bevalling van haar tweeling dat ze weer op het podium stond en dat heeft de wereld geweten.

Beyoncé overtreft opnieuw

Ze is de eerste zwarte vrouw die als headliner op het festival een optreden gaf en dat gaf haar de mogelijkheid om een aantal toffe dingen te doen. Zo voerde ze het nummer ‘Lift Every Voice’ uit, wat ook bekend staat als de ‘black national anthem’. Daarnaast citeerde ze een aantal zinnen uit de ‘Who Taught You to Hate Yourself’ speech van Malcolm X.

LEES OOK: Kanye West brengt filosofieboek op de markt

Ze was echter niet alleen op Coachella om politieke en sociale statements te maken, maar natuurlijk ook om een unieke show neer te zetten en dat deed ze niet alleen. Speciaal voor Coachella was er een reunie van Destiny’s Child, de groep waar ze ooit mee doorbraak. In 2005 hield de groep ermee op en sindsdien was het alleen nog maar dromen over een eventuele comeback. Ze trakteerden het publiek van Coachella op live uitvoeringen van hun hits ‘Soldier’, ‘Say My Name’ en ‘Lose My Breath’. Naast de dames van Destiny’s Child kwam ook Jay Z het podium om zijn echtgenote bij te staan met een nummer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws