Martin Garrix op slotdag naar EXIT Festival

Partyscene Redactie | 30 april 2018
events

EXIT Festival komt met een vet programma voor de slotdag, op zondag 15 juli. Naast een eindset van Nina Kraviz in de Dance Arena en een spetterende eindshow van David Guetta op de Main Stage, is nu bevestigd dat ‘s werelds beste dj Martin Garrix ook van de partij is tijdens de ‘grand finale’ van EXIT 2018. 

Eén van de weinige kansen dit jaar om Guetta en Garrix dezelfde avond, op hetzelfde podium te zien shinen. EXIT vindt dit jaar plaats van 12-15 juli in het Petrovaradin Fort te Novi Sad, Servië. 

Zondagavond 15 juli

Na het afsluiten van de Olympische Winterspelen, gaat de nummer-1 dj van de wereld deze zomer voor het afsluiten van Europa’s ‘Best Major Festival’. Martin Garrix betreedt EXIT’s Main Stage op zondagavond 15 juli. Dezelfde avond als David Guetta, met wie hij onlangs nog de hits ‘Like I Do’ en ‘So Far Away’ scoorde. 

De Nederlander is pas 21 lentes jong, maar nu al twee jaar op rij verkozen tot beste dj van de wereld in de DJ Mag Top 100. Na zijn optreden in 2015, keert Garrix deze zomer terug naar EXIT Festival tussen de eeuwenoude muren van het Servische Petrovaradin Fort. 

Line-up tot nu toe & tickets

EXIT Festival 2018 verwelkomt 12-15 juli een mix van de beste wereld-, regionale en lokale artiesten. Onder de eerder aangekondigde acts zijn Grace Jones, David Guetta, Migos, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Sevdaliza en vele anderen. Meer namen worden in de komende weken bekend gemaakt. Vierdaagse tickets zijn momenteel voor € 120 te koop via de EXIT-website.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws