Tropische editie van The Flying Dutch op Curaçao

Bart Remmers | 25 mei 2018
events

Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano op line-up

Na drie succesvolle edities van The Flying Dutch, het grootste open air dancefestival van Nederland, breidt het event uit naar een ander deel van ons Koninkrijk: Curaçao. 

Mambo Beach Boulevard

In Nederland vindt de vierde editie van het festival plaats op zaterdag 2 juni in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Een paar maanden later, tijdens de herfstvakantie in Nederland, spreidt The Flying Dutch de vleugels uit om op donderdag 25 oktober op Curaçao te landen voor een speciale Caribische editie van het festival. Naast The Flying Dutch Curaçao op Mambo Beach Boulevard, vinden er de hele week speciale activiteiten plaats op het eiland met Nederlandse dj’s. 

Voor wie dit festival niet wil missen worden er The Flying Dutch pakketreizen aangeboden vanuit Nederland, Bonaire, Aruba, Colombia en Suriname. De kaartverkoop start op maandag 4 juni via de website van The Flying Dutch.

Line-up

Een festival van deze omvang heeft nog niet eerder plaatsgevonden op het Caribische eiland. Het podium is maar liefst 50 meter breed. De eerste DJ’s van The Flying Dutch Curaçao zijn al bekend. Met de zee als decor komen onder andere Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve en Jeon het eiland op stelten zetten. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Armin van Buuren
Sunnery James & Ryan Marciano
Sevn Alias
Lucas & Steve
Jeon

Datum en locatie

Donderdag 25 oktober 2018
Mambo Beach Boulevard – Curaçao
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws