Jebroer host bloedeigen show in Melkweg Amsterdam

Partyscene Redactie | 20 juni 2018
events

jebroer melkweg amsterdam

Op zaterdag 22 december 2018 staat Jebroer met een eigen unieke show in Melkweg Amsterdam: Jebroer 4 Life. Deze nu al legendarische avond zal op alle fronten een muzikaal en visueel meesterwerk worden.

Jebroer doet Melkweg

Tim Kimman, ofwel Jebroer, is de afgelopen jaren niet te missen geweest in het clubcircuit en festivallandschap. Met grote hits zoals Kind van de Duivel, Engeltje, Me Gabber en Vaderland heeft hij zich gevestigd in de wereld van de 'harder styles' in zowel binnen- als buitenland. Jebroer 4 Life is dit jaar de afsluitende act op prominente festivals en nu is het hoog tijd voor een extra lange clubshow met special effects en een stage waar je 'u' tegen zegt.

LEES OOK: Nieuwe Jebroer-release brengt ode aan schoonzus Malu

Jebroer: 'Alles waar ik als artiest voor sta wil ik tijdens deze show meegeven aan de fans. Een spektakel met keiharde energie waar muziek, sfeer, visuals en beleving samen komen. Door alle optredens en ervaringen van de afgelopen jaren ben ik toe aan de volgende stap qua live show om nog meer uit mezelf te halen. Dit wil ik graag met iedereen delen op 22 december in de Melkweg! Het begin van een nieuw hoofdstuk voor 2019.'

De kaartverkoop voor het evenement startte vandaag om 12:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.jebroer4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws