Armin van Buuren en Benno de Goeij starten GAIA

Bart Remmers | 21 juni 2018
events

Twee trancelegendes brengen 17 oktober liveset in Paradiso

Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alterego te vormen.

Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt alle genres binnen de dancemuziek. Armin: 'Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan.'

Klassiekers

GAIA staat bekend om het creëren van muziek dat alle stijlen binnen de dancemuziek overstijgt en experimenteert met geluiden die meer richting de underground genres van de dance muziek gaan. Tijdens hun exclusieve live optreden tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) laat GAIA een unieke mix zien van hun grootste hits zoals "Tuvan" en "Crossfire", onuitgebrachte nummers en opvallende visuals die op artistieke wijze blenden met de muziek en zo een geheel vormen. 

Met de release van het legendarische '4 elementen' in 2000 tot de reïncarnatie in 2009 met 'Tuvan' en alle andere klassiekers sindsdien, zorgt GAIA er al bijna twee decennia lang voor dat mensen van over de hele wereld fan zijn van de unieke sound. GAIA is een van de meest mysterieuze, geliefde en onberispelijk geklede duo's uit de dancescene. GAIA-tracks worden misschien niet snel achter elkaar uitgebracht en het duo staat ook niet op elk groot festivals  met exclusieve liveoptreden, zoals vele andere acts, dus fans mogen deze unieke kans om GAIA live te zien niet missen.

Exclusieve liveset

GAIA keert terug met een exclusieve liveset tijdens ADE. De show die plaatsvindt op woensdagavond in Paradiso, een van de mooiste venues in Amsterdams, is een unieke gelegenheid voor GAIA-fans om ze weer live te zien optreden. Deze show is een spectaculaire ervaring die Paradiso op haar grondvesten zal laten schudden.
 
Kaarten zijn hier beschikbaar vanaf vrijdag 22 juni 
Wanneer: woensdag 17 oktober 2018
Locatie: Paradiso
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws