Wie doen de afsluitende mainstage-set Electronic Family All Stars?

Bart Remmers | 2 juli 2018
events

David Gravell, KhoMha, MaRLo, Ørjan Nilsen en Ruben de Ronde op 1 stage

Het slotakkoord van Electronic Family 2018 belooft een groot spektakel te worden, want op de mainstage zullen maar liefst vijf top dj's samen de meest ultieme trancehits aller tijden ten gehore brengen.

Iconen als David Gravell, KhoMha, MaRLo, Ørjan Nilsen en Ruben de Ronde bundelen hun krachten en laten tijdens de afsluitende set de echte Electronic Family vibe tot leven komen. Via social media doet elke dj individueel een oproep waarin ze de fans vragen naar hun favoriete trance hit aller tijden. De winnende hit zal als afsluitende track gelden en gedraaid worden tijdens de afsluitende set op de mainstage.

Eerste back2back festival in de geschiedenis

Nog nooit eerder in de geschiedenis was er een festival waar zoveel artiesten in alleen maar to back sets te zien waren. Europa’s grootste outdoor trance festival Electronic Family is het eerste festival waar dj's van over de hele wereld de handen ineenslaan om samen op drie verschillende stages te draaien.

Zoals eerder beloofd is er ook een vierde area aanwezig. Deze zal in het teken staan van intieme solo sets op een bijzondere locatie. De eerste namen zijn al bekend! Alex M.O.R.P.H, Johan Gielen en RAM zullen een exclusieve set draaien voor een klein publiek. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws