Decibel Open Air: Nina Kraviz' hardcore-set, Carl Cox' beukpraktijk en meer!

Geert van der Klugt | 29 juni 2018
events

Ook wij pinken de nodige traantjes weg, want Decibel Open Air is weer voorbij. Oentsj... Beuken is leuk, nagenieten ook. En daarom, speciaal voor de vrijdag: de hoogtepunten van Decibal 2018 op rij!

Nina Kraviz

Oké, ook wij zijn een beetje verliefd. Verliefd op techno-conasseuir Nina Kraviz; de feminiene, chique-geklede hardcore repper. Zij die zonder acht, in een heerlijk outje de horde Decibel-gangers voorzag van een staalsterke set aan hardcore.Karel Koks 

Haha. Snap je. Grappen terzijde: aan Carl Cox' knaller van een draaidijk is NIETS geinigs op te merken. Sterker nog: dit is doodeng, doch heerlijk. Godverredomme, wat een set. 

LEES OOK: Ed Sheeran aangeklaagd voor 86 miljoen euro

De M. Plex-funk

Ook de Cubaanse Maceo Plex was wederom legendarisch. Meneer komt aanzetten met een nonchalante +127 BPM - alsof het niets is. Geen house, funk, d-swing of techno, maar alle vier. De onderstaande video spreekt voor zich. 

De Nederlandse Decibel

Decibel Open Air verwelkomde een verademende hoeveelheid techno-apostelen, maar voor de rauwere 909's is het Nederlandse Decibal Outdoor de volgende stap. Onder andere Brennan Heart, Noisecontrollers, Wildstylez, Headhunterz en Bass Modulaters zullen een setje neerkwakken.

decibel outdoor

Uitgepuft? Nog even door, want het goede/slechte nieuws is dat Decibel Outdoor voor de deur staat. Aanstaande 18 augustus is het in Hilvarenbeek (Beekse Bergen) tijd voor een tweedaags beukavontuur. Weekend of dag; maakt geen ruk uit. Houd de rug recht, -schoenen aan en drink voldoende water. We zien je daar!

Bron beeld: @deadgian (Twitter)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws