Partyscene goes to Malta: UNITE With Tomorrowland

Partyscene Redactie | 26 juli 2018
events

UNITE with tomorrowland malta

Wij gaan naar Malta. Jij gaat mee. Een speciale reis naar een special evenement: UNITE With Tomorrowland is toonaangevend voor de partyboom van het Mediterraanse eiland, paradijselijk gelegen tussen de Sicilië en de Noord-Afrikaanse kust.

Maltees cultuursnuiven

Morgen vertrekken we in de hoop te ontsnappen uit het Nederlandse tropenklimaat. Onze bestemming? Malta. Het doel? Jou voorzien van de friste blik op UNITE With Tomorrowland en het Maltese uitgaansleven in haar prachtige algeheel. De partyboom daarginds concurreert ondertussen met topbestemming als Ibiza: om de vermoedens over hét nieuwe feesteiland te bevestigen nemen we zelf een kijkje.

Een heel weekend strand-dutten met een buik vol wijn is verleidelijk. Dutten kan echter ook thuis, dus hebben we het aankomende weekend stampvol gepland met bezoekjes aan opkomende nachtclubs, cultuursnuiven rondom het eiland, en natuurlijk een face-to-face met (onder andere) Steve Aoki, Nervo, D-Rey en Stefb tijdens UNITE.

Het mooiste van alles? We houden je drie dagen lang op de hoogte. Verwacht interviews, foto's en party-reports; leuk, zo'n betaald reisje, maar zonder jullie stelt het allemaal niet zo veel voor. Bij deze nodigen we je hoogstpersoonlijk uit voor een driedaags Partyscene-avontuurtje in het midden van de zonnige zee. Let's go! 

Partyscene goes to Malta

gringos malta

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws