Drumcode Festival staat voor de deur

Geert van der Klugt | 16 augustus 2018
events

drumcode festival 2018

Awakenings, Drumcode en VOLTT komen aanstaande zaterdag samen: Drumcode Festival is een vereniging van de drie grootste pioniers, musketiers en smaakbepalers binnen de Nederlandse techno- en housescene. Zo wordt de jarenlange ervaring van Adam Beyer, Bart Skils en Awakenings gebundeld in één klapper van jewelste, gevierd op het NDSM-Werf te Amsterdam. 18 augustus is de datum; techno het tafereel. 

Beukcollectief

Last-minute tickets liggen nog voor de grijp: zoek jij een reden om dit weekend de boot richting het scheepswerf te pakken, laat dan de line-up voor zich spreken. Onder andere Amelie Lens, Adam Beyer, Bart Skils, Joseph Capriati, Pan Pot en Ida Engberg zijn van de partij. Ofwel: het grootste beukcollectief op één hectare, met het enkele doel om jouw in een mierzoet knal-delirium te sussen. 

LEES OOK: Check de track: Adam Beyer & Bart Skils - Your Mind

Verwacht een uitstekend georganiseerd evenement met draailijsten die de komende ADE-hits zullen bepalen. Uiteraard zijn wij aanstaande zaterdag van de partij om verslag te doen van de tofste zomer-after ter wereld: Drumcode Festival. Info vind je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws