Kris Kross Amsterdam organiseert eigen festival

Partyscene Redactie | 27 augustus 2018
events

Wynwood FSTVL in het teken van wijk in Miami

Kris Kross Amsterdam organiseert op 29 september hun allereerste festival: ‘Wynwood FSTVL’. Het festival is geïnspireerd op de gelijknamige wijk in Miami. 

Kleurrijke street-arts, live-kunstenaars, bijzonder streetfood en natuurlijk muziek vormen het decor van deze eerste editie. Met 5 verschillende stages - met onder andere de Kris Kross X Rewind Stage met uiteraard het dj-trio zelf en de Snelle Planga Stage met niemand minder dan Donnie - kan Amsterdam zich opmaken voor hét festival van deze nazomer. Tickets zijn nog beperkt verkrijgbaar.
 
Kris Kross Amsterdam staat bekend om hun feesten. Elke editie is uitverkocht en de jongens weten altijd en overal een feestje te bouwen. Het dj-trio wilde daarom nog een stap verder gaan. Samen met Rewind hebben ze een eigen festival ontwikkeld. Ze zijn hierdoor geïnspireerd geraakt tijdens een gig in Miami.

Ultra Music Festival in Miami

Afgelopen maart stond Kris Kross Amsterdam namelijk op een van de grootste (dance) festivals ter wereld: Ultra Music Festival in Miami. Een droom die uitkwam en tegelijkertijd was deze reis de inspiratie voor de eerste editie van Wynwood FSTL. Wat ze daar zagen, wilde ze naar Nederland halen: 'We liepen door de wijk Wynwood en waren ‘insane’ overdonderd. Zo’n toffe wijk met overal street-art & kunst en kleurrijke straten met foodtrucks en andere hotspots… Deze ‘Miami vibes’ wilden we meteen naar Nederland halen. Dat gaan we nu dan ook echt doen, aldus Kris Kross Amsterdam.' 
 
Het volledige programma wordt binnenkort hier bekend gemaakt. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws