Na Giel Beelen en Gordon: The Roast of...?

Partyscene Redactie | 2 oktober 2018
events

Beeld: @ComedyCentral/Tim Buiting

Derde slachtoffer komt uit meest machtige mediafamilie van ons land

Gordon en Giel Beelen: beide mannen bieden tonnen aan inspiratie om afgezeken te worden. Maar waar kunnen we het derde Roast-slachtoffer uit de polder op afrekenen?

Want wie treedt er in de voetsporen van Goor en Giel? Wie durft het aan om dit jaar op het Roast podium plaats te nemen én krijgt het vuur aan de schenen gelegd door zijn ‘frenemies’, bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega’s, vrienden en vijanden noemen? Johnny de Mol dus.

Kruiwagen

Johnny de Mol noemt zichzelf presentator, programmamaker, acteur, ondernemer, DJ en weldoener. Maar hij is vooral lid van dé meest invloedrijke en bekendste mediafamilie van Nederland - het entertainmentvak is hem met de paplepel ingegoten (kom maar op met de kruiwagen annex pappa John de Mol-grappen). Genoeg componenten voor Comedy Central om Johnny de Mol eens goed aan het spit te rijgen.
 
Comedy Central maakt direct ook de eerste Roaster bekend en dit is zeker geen onbekende. Na twee keer de Roast te hebben gedomineerd is Roast-junkie Peter Pannekoek weer van de partij: “Het wordt mijn derde Roast. Bij elke trilogie is de derde het kutst, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt. Ik heb er zin in, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap. Ik verheug me er enorm op en het wordt hoog tijd dat deze zogenaamde goedzak eens finaal afgebrand gaat worden.”

Bieber en Trump

Comedy Central heeft inmiddels al een lange Roast geschiedenis. Sinds 2003 zijn onder andere Pamela Anderson, Charlie Sheen, James Franco, Donald Trump, Justin Bieber, Rob Lowe en recentelijk nog Bruce Willis geroast. In Nederland gingen Gordon (2016) en Giel Beelen (2017) de nieuwe Roastee Johnny de Mol voor. We only roast the ones we love.
 
The Comedy Central Roast of Johnny de Mol wordt op maandag 10 december opgenomen, de uitzenddatum maakt Viacom-zender Comedy Central nog bekend. De productie van deze derde editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws