Martin Garrix genomineerd voor MTV EMA 2018 Best Electronic Award

Christel de Wolff | 7 oktober 2018
events

Martin Garrix is genomineerd voor Best Electronic voor de MTV EMA 2018 awards. Niet echt een verrassing, in 2015 en 2016 mocht Garrix de award al mee naar huis nemen. In 2016 won hij ook de Best World Stage award. 

Nederlandse topacts Bizzey, Jack $hirak, Maan, Naaz en Ronnie Flex maken dit jaar kans op de award voor Best Dutch Act die Lil' Kleine vorig jaar in de wacht sleepte. Hij won toen ook de Best Worldwide Act trouwens. Talent & Music Director van Viacom Belelux Chereen Gayadin zegt over Lil' Kleine: 'MTV support lokaal talent en weet middels deze nominaties dan ook een podium buiten Nederland te bieden. Kijk naar Lil’ Kleine die vorig jaar niet alleen de MTV Best Dutch Act won, maar ook als allereerste Nederlandse act de award voor Worldwide Act. Daarom is er gekozen voor de vijf meest opvallende, succesvolle acts die het afgelopen jaar vernieuwing, diversiteit en potentie voor internationaal succes hebben laten zien.'

Benieuwd welke genomineerden er met de prijzen vandoor zullen gaan? De uitreiking vindt plaats in Bilbao op zondag 4 november en is om 21:00 live te zien op MTV. Maar eerst moet er gestemd worden. Dat kan via www.mtvema.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws