Sexy by Nature kondigt gigantische show aan in Rotterdam

Partyscene Redactie | 9 oktober 2018
events

sexy by nature

29 december keert Sexy by Nature terug met een knaller van een evenement, ditmaal gehouden in de Onderzeebootloods; dit is de eerste editie die in Rotterdam plaatsvindt, wat het een perfect moment maakt om het einde van het jaar te vieren met de top van Sexy by Nature-artiesten.

Sexy by Nature

De enorme Onderzeebootloods was oorspronkelijk een haven voor onderzeeërs en is recentelijk omgetoverd tot een state-of-the-art evenementenhal, gelegen in Rotterdam's gigantische haven. 

Sexy by Nature staat bekend om zijn wilde wereldwijde feesten, met name tijdens Amsterdam Dance Event, Miami Music week en als stage-hosts van 's werelds grootste festivals, inclusief Tomorrowland en Parookaville. Een show in Nederland betekent een thuiswedstrijd voor het Sexy by Nature-team, wat de afgelopen uitverkochte AFAS Live en Beachclub Bloomingdale-shows tonen. 

De show in Rotterdam wordt geproduceerd door E&A Events, bekend van grootschalige evenementen als Don't Let Daddy Know en Kingsland Festival. Bereid je voor om nog eenmaal hard te gaan in 2018! 

Verdere informatie, line-up (op moment van aankondiging) en tickets vind je op www.sexybynature.events

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws