Sunnery James & Ryan Marciano maken line-up bekend voor nieuw Sexy By Nature evenement in Rotterdam

Partyscene Redactie | 29 november 2018
events

sexy by nature

Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Naast een knallend optreden van het DJ-duo zelf, zullen onder andere Erick Morillo, Kungs, Leroy Styles en Michel de Hey acte de presence geven.

Sexy by Nature

Het Rotterdamse havengebied zal in het laatste weekend van 2018 het toneel zijn voor deze speciale editie van Sexy By Nature. De Onderzeebootloods zal worden omgetoverd tot een massive club met twee area’s. Naast de mainstage zal de tweede area gehost worden door ‘My Day My After’. Sunnery James & Ryan Marciano’s Sexy By Nature feesten zijn inmiddels een wereldwijd fenomeen en werden voornamelijk bekend door edities tijdens het Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en door podia te hosten op ’s werelds grootste festivals als Tomorrowland en Mysteryland.

Don’t stop till you get enough is bij het energieke duo Sunnery James & Ryan Marciano niet bekend. Ruim een week geleden stonden ze nog veelvuldig op te treden tijdens het Amsterdam Dance Event, waarbij ze onder anderen draaiden op hun eigen SONO MUSIC label avond in de high-end underground nachtclub MAD FOX. Inmiddels hebben ze er alweer twee shows op zitten in de Verenigde Staten en zijn ze onderweg naar Azië waar een 7-delige tour op het programma staat. Het Amsterdamse duo is razend populair en brengen met deze editie van Sexy By Nature een stukje van hun succes terug naar Nederland, waar het allemaal begon.

De show wordt geproduceerd door E&A Events, bekend van onder andere Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en TIKTAK Events. De Early Bird tickets zijn inmiddels al uitverkocht, maar Regular Tickets zijn te koop vanaf € 35 (ex fee) via sexybynature.events. Daar vind je tevens verdere informatie en de volledige line-up. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws