Den Bosch, Maastricht en Enschede begroeten het nieuwe jaar tijdens HELLO 2019

Partyscene Redactie | 28 november 2018
events

hello 2019

HELLO 2019

Met zicht op 2019 ziet een nieuw concept het levenslicht: HELLO 2019. In de Brabanthallen in Den Bosch, MECC in Maastricht en Expo Twente in Enschede wordt een knallend begin gemaakt van 2019 op 31 december. Elke stad verwelkomt een groot aantal bekende artiesten met als headliner in Enschede en Maastricht; De Jeugd van Tegenwoordig.

HELLO 2019 belooft in alle steden een mix van diverse muziekstijlen, van urban tot hardstyle. En het is niet alleen de muziek die voor het plezier zorgt. Door de hele avond heen wordt vrijwel elke gelegenheid aangegrepen om er een extra groot en onvergetelijk feest van te maken. Organisator Mitchel Bovenlander, eigenaar van 4PM: ‘Tijdens Hello 2019 vieren we non-stop oud en nieuw, want waarom een keer aftellen als het ook de hele nacht door kan? Daarnaast zijn we trots om tijdens oud en nieuw een groot aantal artiesten van niveau naar deze steden te trekken.

In de Brabanthallen in Den Bosch treden onder anderen Brennan Heart, Kraantje Pappie, Wildstylez en Tony Junior aan om het feest compleet te maken. In het MECC in Maastricht betreden onder meer Wildstylez, Boef, Bizzey en Kraantje Pappie het podium. In Expo Twente in Enschede krijgt De Jeugd van Tegenwoordig gezelschap van onder anderen Brennan Heart, Sevn Alias, Tony Junior en Bass Modulators. De volledige line up per locatie is te vinden op www.hellonye.nl - tickets vind je daar tevens. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws