Grotesque Indoor festival 2018 staat voor de deur

Partyscene Redactie | 12 oktober 2018
events

grotesque indoor festival

Het festivalseizoen is inmiddels zo goed als voorbij, de zomer maakt ruimte voor de herfst, maar bij PT Events zijn ze al een tijdje druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Inmiddels is ook de 3e fase van de tickets bijna uitverkocht.

'Een mooier blijk van vertrouwen kun je als organisator niet krijgen. Het betekent dat we met ons restylede Indoor Festival de juiste weg zijn ingeslagen in 2016', vertellen Ram & Patrick van PT Events. 

Trailer

Tijdens de #250 show in 2016 gooide de organisatie er nog maar eens een flinke schep creativiteit bovenop. Het moest en kon allemaal nog origineler, strakker en mooier. De belevingswaarde is iets waar Grotesque zich altijd op gericht heeft en dat dit juist de sleutel was naar een nog groter succes, is wederom duidelijk geworden na een nog betere Grotesque #300 show afgelopen December.

Win!

Wil jij samen met 7 vrienden in een luxe limousine naar het Grotesque Indoor Festival #350? Meld je aan op de Facebookpagina, deel de (FB)trailer op je tijdlijn en tag minimaal 5 vrienden die je mee zou willen nemen in deze luxe Stretched Hummer, verzorgd door Starlimo

All about the experience!

'Grote dj's op je affiche zijn leuk, maar een bezoeker die van begin tot eind meegenomen wordt in onze achtbaan van entertainment gaat met het allerbelangrijkste naar huis, een onvergetelijke herinnering! Met alle respect, maar daar kan geen headliner tegenop', beargumenteert Patrick nog maar eens relativerend. Er is geen dj of artiest waarmee je in Nederland de garantie krijgt dat het een geslaagde avond wordt, juist alle zaken eromheen kunnen daar wel voor zorgen bij de bezoekers. Met nog meer focus en uitdaging zijn de voorbereidingen in volle gang.

Progressive, Psy, Tech en méér

Dat dj’s nog altijd graag op Grotesque verschijnen is geen wonder. Het dubbelspel met top acts en originele belevingswaarde gaat niet onopgemerkt. ,,We hebben het vertrouwen van veel goede artiesten en daarom hebben we ook nu weer een bijzonder gaaf affiche voor de liefhebbers klaarstaan.” Hieronder volgen de artiesten die geboekt staan voor de 2 Grotesque area’s tijdens het Indoor Festival 2018. 

Kings of Clubbing

De organisatie heeft sinds 2014 de middenzaal ingezet met een totaal andere muziekstroom dan in de Grotesque area’s. Dit jaar is ervoor gekozen een echte clubbing sound neer te zetten zoals je kent van Crazyland, Full Moon, Sfeer, 7th Heaven en dergelijke. Daarom met recht, de Kings of Clubbing.

Future Favorites

Het animo om op Grotesque te kunnen draaien is vele malen groter dan de plekken die Grotesque heeft om te vullen, dit jaar creëert Grotesque een 4e area voor een aantal sterke talenten welke ongetwijfeld nog terug te zien zijn op de andere events in de toekomst: Hierbij de namen voor de Future Favorites.

Grotesque #350

Ook dit jaar komt Grotesque met een dikke #350 – 4CD mixed by Alex M.O.R.P.H., Alex di Stefano en natuurlijk Ram zelf. Je kunt deze 4CD nu alvast bestellen voor slechts  €12,- via de verkooppagina van het event. De officiële release valt op 15 december. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van het Grotesque Indoor festival via de Facebookpagina of website

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws