Line-up vijfde editie We Are Electric Eindhoven compleet

Jordi Smit | 17 oktober 2018
events

Na eerder onder meer de Canadese legende deadmau5 en hostings van NOX  en van HYTE (met Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood) te hebben aangekondigd is het programma van de (vijfde) indoor editie van We Are Electric Eindhoven nu volledig.

Line-up

Zo doen de BANGANA INVITES mee (het allerlaatste optreden van deze sympathieke drum-'n-bass-formatie!): BANGANAGANGBANGERS, BeeVee x Pyne (Give it Dub), BIOS (Saturate Records), French II, Guerilla Speakerz, Karimooo, Lifecycle, Mekkes en Nemesis. Daarnaast komen ook Dynoro en Murdock naar Eindhoven; plus tenslotte nog een Very Special Guest die spoedig bekend wordt gemaakt. We Are Electric Eindhoven wordt gehouden op zaterdag 10 november van 22.00-6.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven.

Dynoro

Deze Litouwse mastermind achter de remix van Gigi d’Agostino‘s kneiterhit ‘In My Mind’ (inmiddels bijna 122 miljoen views op YouTube) is niet alleen verantwoordelijk voor diens revival. Nee, de nog jonge remix- en mash-ups-baas Dynoro (echte naam: Edvinas Pechovskis) slaagde er ook in om met slechts een handjevol songs zijn eigen instant herkenbare en geheel nieuwe sound te definiëren, die hem tot één van de meest geliefde DJ’s van het moment maakt.

Murdock

DJ; radio DJ (op Studio Brussel); producer; labeleigenaar; festivalorganisator en talentscout. Dat de Belgische legende Murdock vele talenten heeft is een understatement. Sinds het prille begin opereert deze veteraan in de voorhoede van de drum-'n-bass. Hij is het brein achter het gevierde Rampage festival (Europa’s grootste drum-'n-bass event) en zorgde er mede voor dat Netsky een superster werd. Murdock kan alles en gelooft niet in stilistische beperkingen.

Tickets 

Tijdens de voorverkoop zijn de volgende tickets beschikbaar:

  • Regular Tickets voor € 42,50
  • Hotels
  • Busreizen
  • 15 tokens voor € 40,-
  • 30 tokens voor € 78,50
  • Locker € 10,- (incl € 5,- deposit)

We Are Electric Eindhoven 2013-2018

Geheel in lijn met de vier eerdere (uitverkochte) Klokgebouw-edities met (inter)nationale electronische grootheden als Major Lazer, The Bloody Beetroots Live, Diplo, Rudimental DJ Set, 2manydjs DJ Set, Roni Size Reprazent, Netsky Live, Tchami, Chase & Status DJ Set & Rage en Pendulum DJ Set & Verse brengt ook de komende indoor editie van We Are Electric de geliefde mix van een aantrekkelijke ticketprijs; overdonderende audiovisuele effecten en een internationale electronic programmering voor de eclectische danceliefhebber.

We Are Electric Weekender 2018

Vorige maand beleefde We Are Electric Weekender zijn fenomenale vierde outdoor editie op Landgoed Velder te Boxtel. Maar liefst 53.000 bezoekers genoten drie dagen en nachten intens van het mooie zomerweer; het prachtige festivalterrein met dito decors; en van een ijzersterke line-up met exclusieve shows van giganten als Martin Garrix, The Prodigy, Mura Masa, Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zowel de driedaagse outdoor editie als het muzikale avontuur in het Klokgebouw te Eindhoven wordt georganiseerd door de drie partners Fourmation Entertainment, Mojo Concerts en Paaspop Events.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws