Beleef de 90s opnieuw in het Haarlemse Patronaat

Jordi Smit | 17 oktober 2018
events

Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996. Sinds negen jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25-plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90's feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten. En het wordt de tiende reünie editie, dus een speciaal jubileum!

Traditioneel feest

Frank & Nick: 'Wij hadden nooit kunnen dromen dat we 22 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Dat onze feesten zo’n begrip zouden worden in Haarlem hadden we niet gedacht. We doen dan ook bij deze een oproep naar al die mensen die er in de jaren 1996-2000 bij waren in het Stadscafé, de Tetterodehal, Patronaat, Stalker en de Sound om komende vrijdag onze jeugd opnieuw te mogen beleven én bij te kunnen praten. Omdat iedereen wat ouder wordt starten we dit keer al om 20.30 uur.'

Alle 90's klappers

Het was muzikaal een mooie tijd, want hokjes bestonden nog niet. Platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90's klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er altijd een surprise optreden, een foto wand én zijn er vele extra verrassingen op de avond. Eén ervan is een Rad van Fortuin waarop je mooie prijzen kan winnen, zoals kaarten voor het gemaskerde bal Fete des Tetes op oudjaar! De gast DJ dit jaar is Toyax die een heerlijke 90's clubtrance set zal neerzetten.

De voorgaande edities waren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 2 november. De early birds zijn al uitverkocht, maar er zijn nog wel groepskaarten en normale tickets beschikbaar. Op Facebook vind je zowel updates als tijden en locatie. 

Om in de stemming te komen kan je hier beelden checken van de teaser:

Of de beelden van 20 jaar geleden uit 1998:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws