Armin van Buuren kondigt A State of Trance 900 aan

Partyscene Redactie | 19 oktober 2018
events

Dj verrast fans met concert op 60 meter hoogte

Een nieuw hoogtepunt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Armin van Buuren verraste tientallen fans en media met een ‘concert’ op 60 meter hoogte in Amsterdam. 

Al hangend in de lucht kondigde hij Above & Beyond aan als de eerste act voor zijn evenement A State of Trance 900, dat op 23 februari in Utrecht plaats vindt. Naast deze bekendmaking draaide hij voor het eerst het ASOT900 anthem ‘Lifting You Higher’, dat meteen het thema van dit jaar verklapt. 

Above & Beyond

Armin werd samen met fans en media langzaam omhoog geheven in een kraan met een speciaal gebouwde dj-booth. Eenmaal boven in de lucht verraste hij de wereld door bekend te maken dat het trio Above & Beyond, na een afwezigheid van 7 jaar, weer aan de line-up van A State of Trance 900 is toegevoegd. Hiernaast draaide voor het eerst het nieuwe anthem ASOT900: ’Lifting You Higher’. 

A State of Trance vindt niet alleen plaats in Utrecht. In 2019 gaat deze show de wereld over met onder andere edities Madrid, Spanje en Kiev, Oekraïne. In Utrecht vindt A State of Trance 900 plaats op 23 februari. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws