Jack $hirak wint verrassend MTV EMA voor Best Dutch Act 2018

Partyscene Redactie | 30 oktober 2018
events

Producer blijft Bizzey, Maan, Naaz en Ronnie Flex voor

Jack $hirak is de winnaar van MTV EMA voor Best Dutch Act 2018. Hij ontving de award gisteravond tijdens de MTV EMA Pre-Party in Het Sieraad in Amsterdam. 

Jack $hirak nam het in de categorie Best Dutch Act op tegen Bizzey, Maan, Naaz en Ronnie Flex. De fans verkozen hem als winnaar. Naast deze prijs maakt Jack $hirak nu ook kans in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2018 in Bilbao. De MTV EMA 2018 is zondag 4 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

Internationale supersterren

Tijdens de MTV EMA 2018 treden internationale supersterren als Nicki Minaj, Halsey, Rosalía en 'Global Icon'-award ontvanger Janet Jackson op. Ook Panic! At The Disco, Alessia Cara, Marshmello, Bastille, Anne Marie en Jack&Jack maken op hun opwachting op het podium van de internationale show. 

De presentatie is in handen van Hailee Steinfeld. Lindsay Lohan, Anitta, Debby Ryan, Ashlee Simpson, Evan Ross, Michael Peña en Diego Luna reiken awards uit. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren onthuld. Naast Jack $hirak is ook dit jaar de Nederlandse top performer Martin Garrix genomineerd voor MTV EMA Best Electronic.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws