Vier Oud & Nieuw zoals in de nineties op 'In With A Bang'

Ruben den Boer | 16 november 2018
events

In With A Bang 2018De legendarische merken: “Bonzai Records” & “Age Of Love” zullen in 2018 voor de eerste keer de handen in elkaar slaan op oudjaar. 'In With A Bang' belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen!

Zo zullen o.a. Bonzai All Stars, Da Hool en Dj Ghost schitteren op The Big Love Area, welke gehost wordt door Bonzai Records. In de Black Box, gehost door Age Of Love, zullen ondertussen Jam & Spoon, Jaydee en Sven van Hees het jaar knallend afsluiten. De organisatie serveert een mix van de beste retro en classics aan de feestgangers onder het motto: Laat je wegblazen door de overvloed aan straffe club hits uit de jaren '90.

De unieke VIP-formule van 'In With A Bang' 

Het blijft echter niet bij een fantastische line-up, tenminste, als je een van de bijzondere VIP-arrangementen neemt. Voor een ieder met een VIP-ticket wordt er namelijk een borrel en een vuurwerkshow regeregeld op het dak van de venue. Koop je een VIP Deluxe-ticket? Dan kun je zelfs genieten van een uitgebreid diner (inclusief drank) van het “Gaston Rooftop Restaurant”

Lullig is het diner niet te noemen. Wat mag je dan verwachten? Champagne, kaviaar, tartaar van Belgisch wit-blauw rund, zeebaars én nog veel meer. Zo sluit je 2018 niet alleen af met een geweldig feest, maar ook het beste diner van het jaar.

Ga 2019 In With A Bang

2018 is een jaar wat een mooie afsluiting verdient en 'In With A Bang' is niets minder dan dat. De beste club hits uit de jaren '90, een luxe diner en een droomlocatie. Van 22:00 tot 06:00 kan je he-le-maal uit je plaat gaan in de Artcube in Gent. Kaarten zijn nu te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws