Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner naar Balaton Sound 2019

Ruben den Boer | 10 december 2018
events

Paul Kalkbrenner Balaton SoundAls je nu naar buiten kijkt zie je waarschijnlijk een gure decemberlucht, gevuld met donkere wolken en onheilspellende wind. Fuck dat! Wij zitten al met onze kop in de zon en kijken uit naar het zonnige festivalseizoen van 2019, die net een stukje leuker is geworden. Het Hongaarse Balaton Sound festival kondigt namelijk o.a. Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner aan voor hun komende editie.

Daar blijft het echter niet bij. Balaton Sound kondigde door middel van een Instagrampost hun eerste lading namen aan. Naast Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner zullen ook Don Diablo, DJ Snake, Marshmallo en Timmy Trumpet hun opwachting maken. Check de volledige aankondiging hieronder:

Balaton Sound 2019

Onder het grote Nederlandse publiek is het wellicht niet bekend, maar in Midden- en Oost-Europa zijn veel pareltjes van festivals te vinden. Zo ook Balaton Sound, een groot dance- en electronicfestival aan een Hongaars meer. Balaton Sound staat garant voor vijf dagen lang chillen aan het strand, goedkoop bier drinken en uit je plaat gaan bij de beste dj's ter wereld. En dat alles voor de Oost-Europese prijs van € 189,-. 

LEES OOK: Techno en D&B in een Roemeens kasteel tijdens Electric Castle 2019

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws