Eerste namen Kralingse Bos Festival 2019 bekend

Ruben den Boer | 11 december 2018
events

Lineup Kralingse bos Festival 2019

Koningsdag lijkt nog ver weg, maar met de eerste namen van het Kralingse Bos Festival 2019 komt het een stukje dichter bij. In een hilarische video konigt niemand minder dan Willie 'WiWa' Wartaal de eerste namen voor het Rotterdamse festival aan. Naast zijn eigen boyband De Jeugd Van Tegenwoordig zullen ook Chris Liebing en Craig David op de planken staan.

De eerste namen van Kralingse Bos Festival 2019 laten meteen zien hoe divers de line-up zal worden. De Jeugd Van Tegenwoordig is al jaren een publiekslieving op de Nederlandse festivals. Daarnaast kan er gezwijmeld worden bij r&b-ster Craig David en kunnen de technopasjes ingezet worden bij Chris Liebing. Dat belooft wat voor het Rotterdamse koningsdagfestival.

Klagen over Kralingse Bos

Hoewel de meeste Kralingse Bos 2018 als een succes zouden bestempelen, werd er ook veel geklaagd. Het is misschien wel een nog Hollandsere traditie kan Koningsdag, en het festivla besloot er een creatieve draai aan te geven. 'Tegenwoordig laat iedereen graag zijn gedachten horen op social media, dus we hebben besloten deze drang om te zetten in het thema van 2019: De Stem', aldus de organisatie. 

LEES OOK: Hij is weer terug; de Hardstyle Pianist!

Hun thema en line-up kondigde ze aan in een ludieke video waar de ervaring van de festivalgangers van vorig jaar perfect wordt vertaald.

Tenslotte kondigt Kralinge Bos Festival nog iets leuks aan: bezoekers kunnen hun stem (verhalen, ideeën, liefdesverklaringen, frustraties) laten horen door een bericht in te spreken op hun speciale voicemail (010 307 63 36). De leukste berichten worden beloond met gratis kaartjes voor Kralingse Bos 2019!

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws