Duitse techno-opa's Kraftwerk geeft 3D-show op Best Kept Secret 2019

Ruben den Boer | 11 december 2018
events

KraftwerkRichie Hawtin, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Solomun; allemaal hedendaagse legende's die niet weg te denken zijn uit de techno-scene anno 2018. Ze waren echter nergens geweest zonder de ultieme techno-pioniers uit Duitsland: KRAFTWERK! Best Kept Secret gaat terug naar de basis en zet de techno-opa's met een bijzondere show bovenaan de poster.

Het Duitse kwarter Kraftwerk heeft een iconische status in de electrowereld in Duitsland en ver daarbuiten. In 1974 waren ze een van de eerste artiesten die zich aan een technoplaat waagden, en wat voor een! De originele versie van 'Autobahn' duurde maar liefst 22 minuten. Tot op de dag van vandaag vormen deze pioniers een inspiratiebron voor dj's en producers over de hele wereld.

LEES OOK: Let's go back to the house, house, house!

Kraftwerk op Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret 2019Best Kept Secret staat erom bekend dat ze verrassende en opvallende line-ups creëeren, waarbij ze oude legende's en onbekend op het hoofdpodium zetten en artiesten op hun hoogtepunt op een klein podiumpje programmeren. Ook in 2019 verrassen ze weer, dit maal door Kraftwerk als headliner van de zaterdag aan te kondigen. De techno-pioniers zullen op Best Kept Secret 2019 25.000 3D-brillen uitdelen en een bijzondere 3D-show weggeven. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws