Party-road trip 2019: de 3 vetste feesten van Europa

Ruben den Boer | 11 januari 2019
events

Feesten

Heb jij al party-plannen voor 2019? Nee? Mooi! Wij hebben namelijk stad en land afgespeurd naar de vetste feestlocaties van Europa. Of je nu een trip plant naar één van deze feesten, of kiest voor een hele party-roadtrip; met deze locaties heb je gegarandeerd een vet feestseizoen!

Balaton Sound - Hongarije

Balaton Sound

De echte festivalgangers zullen het weten: hoe verder je naar het oosten gaat, hoe  goedkoper het feesten wordt. Onze eerste tip is dan ook een festival in Midden-Europa: Balaton Sound. Elk jaar komt het beste wat de EDM-wereld te bieden heeft vijf dagen lang samen aan het Balatonmeer in Hongarije. Dit jaar op de line-up: Marshmello, Armin van Buuren, DJ Snake, Paul Kalkbrenner en nog veel meer. En dat alles voor maar € 210,-!

LEES OOK: Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner naar Balaton Sound 2019

Fly Open Air - Schotland

Fly Open Air

Wil je het iets dichter bij huis houden? Ga dan de andere kant op en bezoek Fly Open Air in Schotland. Hier geniet je twee dagen lang van de crème de la crème van de techno-scene. Denk aan acts zoals Penny Gou, Nina Kraviz, KINK en überheadliner Solomun. Bovendien is de locatie een van de beste ter wereld: een echt Schots kasteel en landgoed. Voor zo'n € 70,- beleef jij twee dagen vol heerlijke techno.

Lost & Found - Malta

Lost & Found

We sluiten af met een festival in de Mediteraanse zon. In de meivakantie kun jij vier dagen en nachten lang terecht op het zonovergoten Malta voor een kleine week lang feesten. Met o.a. Chase & Status, The Black Madonna en Peggy Gou op de line-up hoef jij in ieder geval geen moment stil te staan tijdens Lost & Found festival. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws