Gods of Rap: Wu-Tang Clan, Public Enemy en De La Soul naar Ziggo Dome

Ruben den Boer | 28 januari 2019
events

Gods of Rap

Fan van Lil' Uzi Vert, XXXTentacion en Tekashi69? Blijf op 16 mei dan weg van de Ziggo Dome. Daar staan namelijk alleen échte rap-legendes op het podium. Tijdens Gods of Rap 2019 zullen de Wu-Tang Clan, Public Enemy, en De La Soul je de hip hop-avond van je leven bezorgen.

De show is onderdeel van de Gods of Rap tour. Tijdens deze tour vieren de Wu-Tang Clan, Public Enemy en De La Soul alledrie het jubileum van een van hun legendarische albums. Wu-Tang Clan viert het 25-jarig bestaan van hun klassieker Enter The Wu-Tang: 36 Chambers, Public Enemy’s It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back blaast dit jaar alweer dertig kaarsjes uit en ook De La Soul heeft een jubileum te vieren; 3 Feet High and Rising bestaat ook dertig jaar. Tijdens dit ultime verjaardagsfeestjes zul je dus teruggenomen worden naar de tijden dat Hip Hop nog echt rauw was. 

LEES OOK: De rijkste rapper ter wereld: raad je het al?

Gods of Rap tour

'Dit wordt een tour die ongetwijfeld de boeken in gaat. Drie revolutionaire acts uit de golden era van de hiphop, afkomstig uit het mekka van het genre: New York. Voor één avond brengen ze de rauwe raps samen naar Amsterdam. Een unieke package, dus hiphopliefhebbers; mis deze op voorhand historische hiphopshow niet!', aldus de organisatie. 

Kaarten zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar via www.godsofrap.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws