Paaspop 2019: de officiële opening van het festivalseizoen

Ruben den Boer | 1 februari 2019
events

Paaspop 2019

We zitten midden in de planfase voor het aankomende festivalseizoen. Een dagje hier, een weekendje daar en misschien zelfs een festival-roadtrip. Een van de belangrijkste festivals van het jaar is echter de opener. In 2019 trap je je festivalseizoen tijdens het Paasweekend goed af op Paaspop.

Er is elk jaar weer genoeg te doen tijdens het Paasweekend. Je kunt lammetjes gaan kijken, op de koffie bij je oma, of helemaal uit je plaat gaan op de opener van het festivalseizoen: Paaspop. Van 19 tot en met 21 April kun jij in Schijndel terecht voor het eerste full-scale festival van het jaar. Tuurlijk, in de winter heb je ook festivals, maar met een diverse line-up, gave aankleding, uiteenlopende stages en al het eten en drinken wat je hartje begeert is Paaspop alles wat je van een weekender wilt. 

Line-up 

De line-up van Paaspop 2019 is zoals elk jaar weer enorm divers. Of je nu komt voor een singer-songwriter, popartiest, reggae-stoner, hip-hopper of dj; op Paaspop kun je je hart ophalen. De eerste lading namen was al enorm, maar met hoogtepunten als Kraantje Pappie, Bizzey, Hef en De Jeugd van Tegenwoordig belooft het weer een knaller van een editie te worden. 

LEES OOK: Kraantje Pappie, Bizzey, Hef, technostage en meer bevestigd voor Paaspop 2019

Techno op Paaspop 2019

In 2019 breidt Paaspop uit met een echte techno-stage. De gloednieuwe Detroitis is een audiovisueel Walhalla voor technoliefhebbers: een gigantische ronde tent met een overweldigend geluid en een LED-wall die zelfs de meest verwende bezoeker zal overrompelen. Hier draaien gevierde pioniers als Ellen Allien, Freddy K, Lennart Wiehe, Nadia Struiwigh live, Octave One live, Resom, ROD en Sandrien de pure oervorm van dance. 

Praktische Informatie

Waar: Schijndel

Wanneer: 19, 20 en 21 april 2019

Meer informatie en tickets op www.paaspop.nl

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws