Partyreport: Mystic Winter Garden 2018

Setney Blans | 7 februari 2019
events

mystic winter garden

De afgelopen editie van Mystic Winter Garden vond plaats op het Thuishaven terrein. Gehost op een knusse locatie, de Contactweg de Amsterdam, bood de editie een heerlijke winterontsnapping. Sfeervolle aankleding, overheerlijke techno, dansbare housedeuntjes en bovenal gezelligheid. We hadden niet anders verwacht.

Mystic Winter Garden

De editie stond garant voor de hipste dj's van het moment, verspreid over vier stages: Mystic Winter Garden, Compound/Terminal One, Treehouse en de Tijdmasjien. Zoals traditie huisde een gigantische circustent de Mystic Garden-stage, waar techno het toverwoord bleek.

De Treehouse, rustiger qua muziek en locatie, bood het uitpuffertje. Zoals de naam doet vermoeden knalde Compound/Terminal One het hardst: de technoverschrikking maakte stilstaan een moeizame prestatie. Voor de bijpraters, technohaters en dagjesmensen, bood de Tijdsmasjien, met zijn R&B en spaarzame hardcore, een perfect thuis. 

Sfeerimpressie? Check de aftermovie. 

Feestje op de Thuishaven? Gegarandeerd een klapper. We kijken uit naar Mystic Garden Festival op 15 juni 2019. Locatie is vooralsnog onbekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws