Hardbass: voor de laatste keer hardgaan

Joshua Bron | 12 februari 2019
events

Een decennia lang is Hardbass het feest om te beuken op de snoeiharde beats van verschillende hardstyle-dj’s.  Helaas was zaterdag 9 februari de laatste keer.

Hardbass

De laatste keer beuken, de laatste keer nog een keer hardgaan op Hardbass. Het doek is gevallen: er is een einde gekomen aan een evenement dat zijn sporen heeft verdiend in de hardstyle wereld. Het begon in het legendarische Tropicana te Rotterdam en heeft zichzelf bewezen door de Gelredome compleet uit te verkopen. Tijdens het evenement traden veel Hardstyle dj’s op. Van de lichte melodietjes van euphoric hardstyle tot de harde bass en kicks van RAWstyle.

LEES OOK: Partyreport: X-Qlusive Da Tweekaz

Er hebben tranen gerold over de wangen, schoenen zijn kapot gehakt en er is gezweet. De laatste Hardbass was weer een groot succes. Het anthem, gemaakt door Noisecontrollers laat ook horen dat dit de ’Last Formation‘ is. Noisecontrollers zegt : ’ik ben gewoon heel erg dankbaar dat ik deze allerlaatste mee mocht maken‘. Hij zij ook dat deze avond vol in het teken heeft gestaan om voor de laatste keer te knallen op Hardbass.

Het evenement mag dan niet meer terugkomen zoals het was maar, er komt vast wel weer een nieuw evenement. Helaas zou de sfeer nooit hetzelfde zijn zoals bij Hardbass.

Veel herinneringen zijn gecreëerd. Niet alleen deze nacht, maar ook de 10 voorgaande evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws