Grote namen brengen bezoek aan Thuishaven

Joshua Bron | 12 februari 2019
events

Credits: Credits by: Amnesia Ibiza 

Het festivalseizoen is al een lange periode afgelopen, maar je wilt eigenlijk lekker door blijven gaan. De oplossing is daar: Thuishaven!

Thuishaven

Thuishaven is een elke week terugkomend paradijs waar muziek en plezier samenkomen. Elk weekend staat er wel een mooie line-up gepland en worden er setjes gespeeld. Bijna elk evenement wat plaatsvindt in het weekend is uitverkocht. Waarom? Kijk naar de namen die komen: Benny Rodrigues, Amelie Lens, Seth Troxler, Loco Dice, Carl Cox en nog vele anderen. Met verschillende evenementen is Thuishaven een grote naam geworden in de festival scene.

LEES OOK: Partyreport: Mystic Winter Garden 2018​

Er is voor ieder wat. Elk weekend is er een andere line-up met verschillende artiesten: van beuk techno tot mellow techhouse. Met 3 stages, Main, loods en tempel, is Thuishaven altijd een succes. In tegenstelling tot de enorme loopafstanden die je in de zomer moet afleggen om van de ene stage naar de andere stage te lopen, valt dit bij Thuishaven mee. Binnen één minuut sta je al bij de andere stage met een compleet nieuwe ervaring.

Naast de geniale muziek is er altijd wat te beleven: van levensgrote balondieren tot enorme paraplu’s die lijken op kwallen. Je wordt als gast meegenomen in een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het publiek, de sfeer en de artiesten brengen je naar een hoger niveau en zullen jouw dag tot een groot succes maken met veel dansplezier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws