Bijna is het zover: de Bonzai awards!

Jonas Bloemen | 19 april 2019
events

Bonzai komt met een uniek en ‘one-off’ event op dinsdag 30 april in de iconische setting van IKON in Antwerpen: de Bonzai Awards! Het evenement wordt een tweeluik van enerzijds een spetterende Awards ceremonie waarin de prestaties van tien van de meest geprofileerde artiesten van de voorbije 27 jaar zullen worden bekroond met een award en waarbij vijf speciale personen die een belangrijke rol hebben gespeeld op hun reis, in de spotlight zullen worden gezet. Daarnaast mag het label zelf ook nog een gouden plaat in ontvangst nemen van Universal voor de ‘25 Years Bonzai’ compilatie die in 2017 het daglicht zag ter ere van die speciale verjaardag.

De status van het label was toen ook Red Bull Elektropedia niet ontgaan dat ter ere van die verjaardag een heuse Bonzai documentaire liet maken. Bonzai is nu bezig met een vervolg op die documentaire, waarin ook de nieuwere artiesten en de events die vandaag zorgen voor het blijvende succes van de sound en brand de nodige aandacht zullen krijgen.

Bonzai naar Ardennen

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zakt Bonzai enkele dagen later ook nog af naar de Ardennen, naar hartje Wallonië, waar ze in het befaamde WEX complex van Marche-En-Famenne een heuse retro avond met twee podia zullen neerzetten op 4 mei.  De perfecte gelegenheid voor een weekendje weg in de bossen en er ook nog een spetterende party mee te maken. Voor meer info klik hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws