Tomorrowland komt naar ADE

Jonas Bloemen | 7 maart 2019
events

Tomorrowland bestaat in 2020 vijftien jaar en dat gaat het vieren in de Ziggo Dome. Tijdens het Amsterdam Dance Event zal de organisatie twee avonden een tof festival neerzetten. 

Naast de twee feesten in Amsterdam, welke plaatsvinden op 17 en 18 oktober 2019, viert Tomorrowland haar jubileum met een eigen radiostation en twee festivalweekenden. Op zaterdag 25 mei zal de ticketverkoop starten. De line-up is nog niet bekendgemaakt, de verwachting is dat de organisatie volgende maand met de eerste artiesten naar buiten treedt.

Tomorrowland

Tomorrowland staat dit jaar op 19, 20, 22 juli en 27, 28, en 29 juli op het programma in het Belgische Boom. Tijdens het grootste festival zullen weer zo’n 400.000 liefhebbers naar Boom komen. Dit jaar staan er weer grote artiesten als Armin van Buuren, Alesso, David Guetta, Martin Garrix, The Chainsmokers, Don Diablo, DJ Snake en Afrojack op de mainstage. Tomorrowland heeft ook een winterversie, deze gaat zaterdag van start op de Alpe d’Huez in Frankrijk. Tot en met 16 maart zullen daar artiesten als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Afrojack hun opwachting maken.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws