Hullabaloo - Northbound to music paradise

Partyscene Redactie | 9 april 2019
events

Join us on a trip… Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt.

Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.

Dus pak al je spullen en strijk neer in Hullabaloo Village, de camping van Hullabaloo zodat je niets hoeft te missen. Ontdek nieuw talent, maar geniet ook van welbekende artiesten. Hullabaloo is een kleine stad die nooit slaapt: vol avontuur en verrassingen. Ontdek het zelf en eindig jouw zomer met een tweedaagse mini-vakantie in het prachtige Noorden van het land!

Mayhem - Main Stage 

De grootmacht van het festivalterrein vol met internationale en nationale muzikale favorieten uit allerlei genres. Van akoestische popsterren, tot elektronische alleskunners en alles wat daartussen zit.

Hurly-Burly stage — Pure Pop 

Waar de parels van de Nederlandse popmuziek hun levenswerk ten gehore brengen. Omgeven door groen is dit podium de plek waar de kalmte van kleine liedjes ook plots plaats kan maken voor de grote hits van eigen bodem en ver daarbuiten.

Brouhaha stage — Crossover 

Brouhaha, de plek waar diversiteit de boventoon voert en waar geen hit teveel zal zijn. Met invloeden uit de hiphop, rhythm&blues én popmuziek vind je hier alles wat de huidige tijdsgeest vraagt. Grenzen vervagen en genres bestaan niet meer. Ohja, de confetti vloeit hier rijkelijk. 

Fuss stage — Electronic

Hullabaloo is niks zonder een elektronisch hart. De Fuss stage vertegenwoordigt dit genre in de volle breedte. Van pure elektronische muziek voor de doorgewinterde muziekliefhebber tot de grootste elektronische popplaten uit de recente geschiedenis. Dit in combinatie met een tent voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van licht, geluid en video is de Fuss stage een ‘must see’ op het festival.

Tijden

Festival

  • Vrijdag 30 augustus:  17.00 – 00.00 uur.
  • Zaterdag 31 augustus: 12.00 – 00.00 uur.

Camping

  • Vrijdag 30 augustus 12.00 tot en met zondag 1 september 12.00 uur.

Leeftijd

Hullabaloo Festival is voor iedereen en dus all ages. Begeleiding door een volwassene voor bezoekers onder de 14 jaar is verplicht. De camping is voor alle leeftijden, maar vinden we niet geschikt voor bezoekers onder de 16 jaar. 

Tickets

Meer informatie en de datum start kaartverkoop volgt snel! 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn en toegang krijgen tot de exclusieve voorverkoop? Pre-registreer dan nu via www.hullabaloofestival.nl!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws