Ultra Music Festival verlaat Miami

Fenna Kiebert | 9 mei 2019
events

Ultra Miami kondigt aan dat het festival verhuist naar een nieuwe locatie in 2020.

In een brief die op de Instagram-pagina van het festival is gedeeld, bevestigden de organisatoren dat ze na slechts een jaar op locatie Virginia Key, hun licentie bij City of Miami hebben beëindigd en bezig zijn een nieuwe locatie elders in Zuid-Florida te vinden.

‘Na het horen van de feedback van velen van jullie (waaronder meer dan 20.000 fans die onze enquête na het evenement hebben ingevuld), is het duidelijk dat de festivalervaring op Virginia Key gewoonweg niet goed genoeg was’, luidt de brief.

Ultra Miami 2019 was ontsierd door verschillende problemen, duizenden festivalbezoekers moesten kilometers lopen, voordat ze naar huis konden reizen, door transportproblemen. Ook werd vorige week onthuld dat het lokale onderwaterleven te veel stress ervaart door harde muziek op het festival. Onderzoekers toonde aan dat de stressniveaus ‘groter waren dan wanneer de vis door een roofdier werd achtervolgd’.

Virginia Key Advisory Board in Miami stemde vorige maand dat het festival komend jaar niet meer terug mag komen naar het eiland, en dus opzoek moet naar een nieuwe locatie

Je kunt de volledige verklaring van Ultra Music hieronder lezen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A letter to our fans...

Een bericht gedeeld door Ultra Music Festival (@ultra) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws