Ultra Miami keert terug naar Bayfront Park

Ivo Mollemans | 22 augustus 2019
events

Beeld via Rukes.com.

De afgelopen paar jaar was er nogal wat te doen geweest rondom het Ultra Music Festival in Miami. Het festival wordt al sinds jaar en dag gehouden in het Bayfront Park in Miami, maar vanwege klachten werd vorig jaar de beslissing gemaakt om te verkassen naar Virginia Key Beach. Een beslissing die zorgde voor moeilijkheden rondom het festival.

Ultra terug naar Bayfront Park

Met name logistieke problemen deden zich voor. Zo was het vervoer naar en van het festival niet geheel vlekkeloos en dat zorgde ervoor dat veel mensen niet helemaal tevreden waren over het festival afgelopen jaar. Gelukkig hebben al deze problemen ook een keerzijde, want na een hoop overleg mag het festival weer gewoon in het Bayfront Park georganiseerd worden.

LEES OOK: Tegenvallende financiële resultaten voor Tomorrowland

Deze homecoming van Ultra zal veel fans blij maken. De registratie voor tickets is al geopend om je kansen op tickets voor de editie van 2020 te vergroten.

De volgende editie zal ook ‘Mission: Home’ van het festival weer flink gepromoot en uitgevoerd worden. Met dit project wil het festival zo duurzaam mogelijk zijn en de resultaten van vorig jaar liegen er niet om. Er zijn 256.000 single use plastic voorwerpen bespaard en de hoeveelheden afval zijn flink gereduceerd met het oog op duurzaamheid en minder vervuiling. Mede hierdoor zal het festival volgend jaar weer in Bayfront Park plaatsvinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws