Protocol Recordings dropt line-up voor ADE label night en eerste track van ADE EP

Ivo Mollemans | 4 oktober 2019
events

Nicky Romero’s label Protocol Recordings zal ook dit jaar weer een label night houden tijdens het Amsterdam Dance Event en bij het zien van de line-up wil je daar ongetwijfeld heen. Verdeeld over twee stages staan verschillende artiesten die bij het label getekend zijn op 16 oktober in de Melkweg in Amsterdam.

Protocol Recordings pakt flink uit voor ADE

Uiteraard is Nicky Romero er zelf ook om te draaien en brengt hij verschillende dj vrienden mee die niet op de line-up genoemd zijn. Daarnaast zijn onder andere Deniz Koyu, Florian Picasso, Stadiumx en Teamworx in de grote zaal te zien. In de andere zaal, die gehost wordt door Raiden, staan onder meer DallasK, Matisse & Sadko, Sam Void en Shapov.

LEES OOK: Ultra dropt de aftermovie van Ultra Miami 2019

Naast de label night zal er voor ADE ook een ‘Protocol Lab’ EP uitgebracht worden die bestaat uit vijf verschillende tracks. De nummers zijn gemaakt door artiesten van Protocol en deze zullen van 7 tot en met 11 september één voor één uitgebracht worden. De eerste track die uitkomt is van Nicky Romero en Stadiumx.

Volgens de aftermovie van vorig jaar was de label night een feest dat je niet zou willen missen en met een line-up als die van dit jaar kan dat alleen maar nog vetter worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws