Ultra in het Midden-Oosten: alcoholvrije house

Ivo Mollemans | 15 oktober 2019
events

Beeld via Rukes.com.

Naast de wereldwijd bekende editie van het Ultra Music Festival in Miami dat elk jaar tijdens de Miami Music Week gehouden wordt, zijn er nog veel meer editie’s van het festival. Onder de naam ‘Ultra Worldwide’ worden er wereldwijd verschillende festivals georganiseerd. Zo vind er in Europa elk jaar een Ultra festival plaats in Kroatië en ook in Azië viert de organisatie meerdere festivals.

Ultra Abu Dhabi

Toch heeft de organisatie nog niet overal ter wereld een evenement georganiseerd. Vanaf volgend jaar kan ook het Midden-Oosten aan de locaties toegevoegd worden, want dan vindt de eerste editie van Ultra in Abu Dhabi plaats. De datum staat gepland voor 5 en 6 maart 2020 en valt dus in dezelfde periode als de editie in Miami.

LEES OOK: Alison Wonderland gaat wereldwijd touren met haar Wonderland Warehouse Project

Dat Ultra weer een nieuwe locatie kan toevoegen is goed nieuws. De afgelopen tijd heeft het festival nogal wat tegenslagen gehad. Zo werd bekendgemaakt dat Ultra Mexico niet doorgaat en vanwege slecht weer vond de editie in Singapore binnen plaats in plaats van buiten.

Met de editie in Abu Dhabi is het mogelijk dat Ultra binnenkort het grootste internationale dance festival ter wereld wordt. Momenteel is die titel weggelegd voor World Of Music, Arts And Dance, maar Ultra is erg dichtbij om nog groter dan die organisatie te worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws