Heeft Hardwell opgetreden tijdens ADE onder een ander alias?

Ivo Mollemans | 22 oktober 2019
events

Beeld door Rukes.com.

Door alle artiesten die aanwezig zijn bij het Amsterdam Dance Event zie je soms door de bomen het bos niet meer. Hierdoor kan je makkelijk over namen op een line-up heen kijken. Eén van die namen: ‘Mr. X’.

LEES OOK: Zedd verbannen uit China omdat hij een tweet van South Park likete

Hardwell trad misschien toch op tijdens ADE

Mr. X stond op de line-up van het evenement van Sunnery James & Ryan Marciano, maar pas toen de set van de gemaskerde Mr. X  voorbij was, gingen er geruchten rond over wie de mysterieuze artiest zou kunnen zijn. Velen denken dat het Hardwell was die achter de draaitafels te vinden was.

Hij opende de avond met een tech house set en heeft nergens anders opgetreden. Er zijn bovendien best wel wat vergelijkingen tussen Mr. X en Hardwell. Daarnaast postte Sunnery James een foto op zijn Instagram stories waarop hij met Hardwell staat en hem bedankt dat hij langskwam op hun event.

Alleged new Hardwell alias "Mr X" from r/EDM

Als het daadwerkelijk Hardwell was die daar had opgetreden, dan was dit het eerste optreden van Hardwell sinds hij voor nog onbepaalde tijd besloot om te stoppen met touren. Zijn laatste show die hij hiervoor gaf was vorig jaar tijdens ADE.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws