A State Of Trance zal ook tijdens Ultra Miami 2020 een stage hosten

Ivo Mollemans | 5 november 2019
events

Beeld via Rukes.com.

In de aanloop naar Ultra Miami 2020 en daarmee de terugkeer naar Bayfront Park, is de organisatie bezig om het festival flink te promoten. Eerder al maakten ze bekend dat de RESISTANCE stage - die elk jaar door Carl Cox wordt gehost - dit jaar voor het eerst drie dagen lang het Megastructure podium zal bezetten.

Ook A State Of Trance host een stage bij Ultra Miami 2020

Tijdens eerdere edities werd dat podium ook gebruikt om de A State Of Trance stage te hosten en daardoor was er onduidelijkheid of ASOT überhaupt zou terugkeren voor de volgende editie. Gelukkig voor trance fans zal ook ASOT gewoon een stage hosten tijdens het festival, maakte de organisatie bekend met een video op hun social media kanalen. Op welk podium de hosting zal plaatsvinden is nog niet bekend.

LEES OOK: Carl Cox host drie dagen lang een eigen stage tijdens Ultra Miami

Naast de verandering van het podium is er ook een verandering in de planning. Voorheen werd de ASOT stage namelijk op zondag gehost, maar deze is voor het eerst verplaatst naar de zaterdag van het festival. Hierdoor is zondag niet meer de trance dag van het festival en dat vindt een deel van de trance fans jammer. Het is echter wel de tiende keer dat ASOT een stage host tijdens Ultra Miami dus wellicht dat deze keuze is gemaakt om er een nog groter spektakel van te maken dan bij de eerdere edities.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws