Electric Forest krijgt voor de komende tien jaar vergunning

Ivo Mollemans | 6 november 2019
events

Beeld via Rukes.com.

Een festival organiseren is leuk, maar naast het boeken van de artiesten en een vette marketingcampagne moet je natuurlijk ook de juiste vergunningen hebben om het festival daadwerkelijk te mogen laten plaatsvinden. Dat betekent een hoop juridisch gedoe en al het werk dat daarbij hoort.

Electric Forest heeft nieuwe vergunning alvast binnen

Electric Forest hoeft zich de komende tien jaar in elk geval geen zorgen te maken over een eventuele vergunning om het festival door te laten gaan. De organisatie heeft van de raad van Rothbury in Michigan namelijk alvast een vergunning gekregen bij de laatste stemmingsronde. Dat betekent dat het festival in elk geval nog tien jaar lang houden mag worden. Daar zijn nog een aantal extra bevoegdheden bijgekomen. Zo mag het festival een extra dag toevoegen aan de planning wat betekent dat bezoekers niet vanaf woensdag naar het festival kunnen, maar vanaf dinsdag.

LEES OOK: A State Of Trance zal ook tijdens Ultra Miami 2020 een stage hosten

Een kanttekening van de plannen is wel dat er een extra toeslag per ticket in kosten wordt gebracht om zo de wegen naar het festival te repareren en een aantal andere dingen te bekostigen. Deze toeslag zal elk jaar iets meer zijn, maar zal niet hoger worden dan $7.50 per ticket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws