De eerste headliners van Ultra Miami 2020 zijn bekend gemaakt

Ivo Mollemans | 27 november 2019
events

Beeld via Rukes.com.

Het is inmiddels wel bekend dat Ultra Miami in 2020 weer terugkeert naar Bayfront Park na de verhuizing van afgelopen jaar. Om te vieren dat het festival weer op de oude locatie gehouden mag worden zal er flink uitgepakt worden.

Eerste headliners Ultra Miami 2020

Eerder al liet de organisatie van het festival weten dat er een aantal veranderingen in de indeling van de stages zullen zijn. Zo is de A State Of Trance stage naar een ander podium verplaatst, is er ruimte gemaakt voor een nieuw podium en zal Carl Cox drie dagen lang The Resistance stage hosten. De meeste namen van de line-up werden echter nog niet genoemd, maar de eerste headliners zijn inmiddels bekend gemaakt.

LEES OOK: Commentaar op Illenium’s show vanwege het vernielen van gitaren door zijn bandleden

Onder andere de de verwachte artiesten als Martin Garrix, David Guetta en Afrojack zullen tijdens het festival een show geven op de mainstage. Daarnaast zijn er ook een aantal verassende back to backs te vinden op de poster. Zo staan Slander en Kayzo als b2b gepland, maar ook Jauz en NGHTMRE, Maceo Plex en Carl Cox en de show van Cirez D en Adam Beyer, die eigenlijk vorig jaar al gepland stond, staan nu op de line-up. Vorig jaar moest Eric Prydz, van wie het Cirez D alter ego is, al zijn shows in Miami afzeggen vanwege gezondheidsproblemen.

Ook de eerste live headliners van zijn bekend. Tijdens Ultra Miami zullen er liveshows van Flume, Gesaffelstein, Major Lazer en Zedd zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws